Kerkbalans Kerkbalans
Elk jaar in januari start Actie Kerkbalans. De bedoeling van Actie Kerkbalans is om geld in te zamelen waarvan alle activiteiten die een kerk in een jaar doet, betaald kunnen worden.

 

lees meer »
 
Collectebonnen Collectebonnen
Collectebonnen zijn zowel voor u als gemeentelid als voor ons als kerk goedkoper en gemakkelijker. U heeft een bewijs dat u aan de collecte betaald heeft en wij als kerk hebben minder kleingeld in de collectezak.

 

lees meer »
 
Solidariteitskas Solidariteitskas
Vanuit de Solidariteitskas helpen wij andere gemeenten of worden wij geholpen door andere gemeenten als er een tijdelijk een financiële overbrugging noodzakelijk is. Dit omdat we solidair willen zijn met onze broeders en zusters in die gemeenten, of omdat we deze solidariteit van andere gemeenten nodig hebben.

lees meer »
 
Periodieke gift Periodieke gift
Een periodieke gift is een gift waarbij u voor minimaal vijf jaar een vast bedrag per jaar aan de gemeente of de diaconie schenkt. Voordeel van dit soort giften is, dat zij volledig aftrekbaar zijn van de belasting.
 
lees meer »
 
Nalatenschap Nalatenschap
Geef het geloof door aan de volgende generatie. Zonder testament wordt uw nalatenschap verdeeld volgens de regels van de wet. Wanneer u de Voorhof iets wilt nalaten is een testament noodzakelijk.

lees meer »
 
ANBI ANBI
Er wordt enorm veel werk verzet in onze gemeente. Elk jaar zijn er inkomsten nodig om de kerkelijke activiteiten te kunnen financieren. Giften aan de zogenoemde Algemeen Nut beogende Instellingen (ANBI) zijn aftrekbaar bij aangifte voor inkomstenbelasting. Onze gemeente en onze diaconie zijn ook ANBI-proef, waardoor uw totale jaarlijkse bijdrage aan de kerk en diaconie aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting.
 
lees meer »