Activiteiten door de week Activiteiten door de week
Naast de kerkdiensten op zondag organiseren we tal van activiteiten, zoals:
  • Woensdagochtend: koffie en ontmoeting
  • Elke laatste vrijdag van de maand een maaltijd voor alleenstaanden
  • 2e hands kledingmarkt in voor- en najaar
  • Voorjaars- en najaarsmarkt
  • Vrijdagmiddaguurtje met zang of viering
  • Thema-avonden en/of kringen rondom een boek of actueel onderwerp
 
Koffie en ontmoeting Koffie en ontmoeting
Iedere woensdagochtend is er van 10.00 - 11.30 uur in De Voorhof een inloopochtend waar iedereen welkom is. U kunt onder het genot van een kopje koffie of thee gezellig keuvelen of meer serieus praten over wat u bezig houdt. Ook onze predikant Henriëtte Bouwman is aanwezig. 

Bent u niet meer zo mobiel, dan willen wij proberen vervoer voor u te regelen. Neem hiervoor contact op met Ans Mager (tel. 0488-481600) of Marjo van der Poel (tel.0488-482659)

 
 
Themacafé Themacafé
Op de derde vrijdag van iedere maand (behalve in juli en augustus) wordt in De Voorhof een thema-café gehouden. De naam zegt het al, verdieping combineren met gezelligheid. Een actueel onderwerp aan de kaak stellen, een spreker uitnodigen of een pub quiz spelen, het kan allemaal. Met daarnaast volop ruimte voor een gezellige ontmoeting onder het genot van een drankje.
 
 
Christelijke Vrouwencontactgroep Kesteren (CVCK) Christelijke Vrouwencontactgroep Kesteren (CVCK)
De CVCK is een christelijke vrouwengroep die midden in de samenleving staat. We verdiepen ons in actuele onderwerpen van zowel maatschappelijke als sociale aard. Soms gaan we ook creatief aan de slag.

Meer informatie via tel. 0488-482659 of cvcksecretariaat@gmail.com
 
Vorming en Toerusting (Gele Boekje) Vorming en Toerusting (Gele Boekje)
De Regionale werkgroep VIS (Verdiepen – Inspireren – Samenkomen) vertegenwoordigt zes kerken uit de Midden Betuwe: de Hervormde Vluchtheuvelgemeente Zetten, Protestantse Gemeente De Rank Zetten, Hervormde kerk Hemmen, Vloedschuurgemeente Heteren, Protestantse gemeente Driel en de Protestantse Gemeente de Voorhof Kesteren. De werkgroep brengt jaarlijks het Gele Boekje uit: een programma met een aantal inspirerende activiteiten.

lees meer >>