Kerkdienst beluisteren Kerkdienst beluisteren
Kerkdiensten kunnen normaal worden beluisterd via de zogenoemde livestream van "Kerkdienst Gemist".
In deze tijd, waarmee we te maken hebben met de aanwezigheid van het coronavirus zijn de reguliere kerkdiensten in de Voorhof helaas vervallen.
Via internet, radio en TV zijn er meer diensten te volgen dan gewoonlijk. Zo verzorgt ds. René de Reuver de komende zondagen meditaties vanuit de kapel van de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk. Deze worden door de EO uitgezonden op NPO2 om 9.20 uur.  
Onze buren ‘van de overzijde’, de Ontmoetingskerk van Rhenen, verzorgen ook live-uitzending van een kerkdienst. U kunt deze dienst zondagochtend om 10.00 uur volgen. Klik op kerkdienst Rhenen

Voor de zogenoemde stille week voor Pasen hebben gezocht naar een oplossing vanuit de Voorhof. Gewoonlijk zijn er drie vespers en de vieringen van Witte Donderdag, Goede Vrijdag en de Paaswake. Deze vieringen zijn al wel voorbereid, maar kunnen zoals gezegd op de normale wijze niet doorgaan. Met enkele gemeenteleden is een verkorte versie van deze vieringen als video opgenomen. Deze opnamen kunt u meemaken door te klikken op:
  • vesper stille week 2020
  • donderdag 9 april 2020 - 'Witte Donderdag'
  • vrijdag 10 april 2020 - 'Goede Vrijdag'
  • zaterdag 11 april 2020 - Paaswake
 
Opnamen van kerkdiensten van het afgelopen jaar kunt wel terugluisteren en/of downloaden.

Klik op Geluidsopnamen van afgelopen diensten

 
terug